Ruta L1:
VALLBONA-ROCALLAURA-VALLBONA


La Ruta L1, ens portarà a Rocallaura, un poble ple de cases de pedra i uns carrers d'allò més bonics. Com a monument més rellevant trobem l'església de Sant Llorenç, del segle XIII.

Durada 3 hores, distància 19,62Km i dificultat mitjana.

Veure aquesta ruta a wikiloc

Ruta L2:
LÍNIA DE DEFENSA REPUBLICANA


La Ruta L2, era la línia de defensa republicana que s'estenia des de la Seu d'Urgell fins a Tarragona, es va construir per contenir l'avanç de les tropes franquistes en el moment de produir-se una previsible ruptura del front, ruptura que va tenir lloc el 23 de desembre del 1938. Aquesta ruta conte unes quantes edificacions militars (trinxeres, nius de metralladores, observatoris, i bunkers).

Durada 4 hores, distància 26,63km i dificultat alta.
Veure aquesta ruta a wikiloc

Ruta L3:
VALLBONA-MONTBLANQUET-VALLBONA


La Ruta L3 ens portarà a Montblanquet, un dels pobles més petits de la comarca, però un dels més bonics. Allí podrem veure l'església, que data del segle XIII d'estil cistercenc, de romànic a gòtic, també podreu veure els rentadors darrerament restaurats, i si s'escau el antic forn de pa del poble. En els seus carrers de pedra s'hi respira tranquil·litat, actualment només hi viuen 3 o 4 famílies.

Durada 3 hores, distància 14,84 km, i dificultat fàcil.
Veure aquesta ruta a wikiloc

Ruta L4:
VALLBONA-LLORENÇ-VALLBONA


La Ruta L4 ens portarà a Llorens, un poble amb encant, els seus carrers són de pedra on hi podreu veure antics portals i la creu de terme gòtica de més de 8 metres d'alçada, l'església parroquial de St. Abdó i St. Senén del segle XIII, la porta de la qual es renaixentista.

Durada 2,5 hores, distància 12,56km i dificultat fàcil.

Veure aquesta ruta a wikiloc

La Ruta L5, ens durà a donar un tomb pels voltants de Vallbona amb bones vistes al poble, pels camins de carro i les trialeres del poble.

Durada de 3 hores, distància 11,36km i dificultat mitjana-alta.

Veure aquesta ruta a wikiloc
© 2011-2024 La Ruta L2. Tots els drets reservats    |    avís legal    |    credits